Вірусна Оболонка (ВО) складається з людських клітинних мембран (фосфоліпідів та білків), це маскування, і містить вірусні глікопротеїни.

ВО використовується для полегшення проникнення вірусу здорову клітину людини. Глікопротеїн на поверхні оболонки потрібен як ідентифікатор свій-чужий на мембрані здорової клітини, після ідентифікації клітинним рецептором ВО зливається зі здоровою мембраною, даючи можливість вірусному геному безперешкодно проникати всередину клітини та змінювати геном здорової клітини!

Ліпідний бисло ВО дуже чутливий до висихання, підвищеної температури та дезінфікуючих агентів! Тому такі віруси легше піддаються стерилізації, ніж непокриті віруси, гірше виживають поза клітиною та передаються від зараженої клітини до зараженої, але не до здорової клітини і це дуже важливо! Віруси з ВО мають величезну пристосованість, швидко змінюються і можуть легко оминати захист імунної системи. Віруси з ВО можуть циркулюючи викликати повторні інфекції згодом, тобто. якщо їхня оболонка не буде зруйнована, то імунна система за допомогою гама та альфа інтерферону не зможе ліквідувати вірус!

ЛІКАР ОЛЕКСАНДР КОЛОСІВ після появи перших симптомів COVID-19 надягнув марлеву маску просочену горілкою (40% спирт розчин) і дихав ПАРАМІ ГОРІЛКИ протягом дня, періодично змочуючи маску (Youtube). Він провів стерилізацію легень, тобто. зруйнував всі віруси COVID-19 і Вірус виявився без захисту від імунної системи Олександра. Імунна система стала виробляти власний Альфа і Гамма Інтерферон за необхідністю, як тільки вірус виявився без ВО, імунна система його розпізнала і почала з ним боротися, виробляючи Інтерферон, який заблокував вірус і вивів його з організму як шлак. Багато хто, хто проводив інтенсивні інгаляції, змогли досить швидко зупинити поширення вірусу (бронхіт не перейшов у пневмонію).

Нижче наведено Реферат статті з Інституту мікробіології та вірусології Заболотного НАН України від 2002 року

ПРОТИВІРУСНІ РЕЧОВИНИ СПРАВЖНІЙ І МАЙБУТНЄ

Співак Н.Я., Тимошок Н.А., Карпов А.В., Зоцінко В.М., Михайленко О.М.

Інститут мікробіології та вірусології ім.Д.К.Заболотного Національної академії наук України член-кореспонденти НАН України Б.П.Мацелюх, І.Г. Скрипаль, Н.К. Коваленко, М.Я. Співак е-mail: [email protected]

В даний час для профілактики та лікування вірусних інфекцій (Сoronavirus COVID-19) розроблено лікарські препарати, які умовно можна розділити на групи: хіміотерапевтичні засоби, інтерферони, індуктори інтерферону та імуномодулятори.

До групи хіміотерапевтичних засобів належать аномальні нуклеозиди (ацикловір, ганцикловір, рабовірин, фамцикловір, вазарабін, цитарабін та ін.). Які є активними інгібіторами ДНК геномних вірусів. Активні інгібітори РНК-геномних вірусів отримані серед похідних каркасних сполук (адамантан та норборнан та ін.). Найбільш універсальними противірусними засобами є інтерферони. Розроблено препарати природних та рекомбінантних ІФН І та ІІ типів (Спленоферон, Вірекс, Лейкінферон, Лаферон та ін.), які широко використовуються у практичній медицині та ветеринарії для профілактики та лікування вірусних та бактеріальних, а також деяких онкологічних захворювань.

Перспективними в медицині та ветеринарії можуть бути ІНДУКТОРИ ІФН, які здатні привести в дію власну інтерферон-продукувальну систему організму. Цілеспрямований скринінг серед великої кількості високо і низькомолекулярних сполук, як природного походження, так і синтетичного (природні та синтетичні двоспіральні РНК, полікатіони, лектини, полісахариди, флюореони, акріданони, фенілмідотіазоли, аналоги держсиполу та ін.), виявили , що дозволило розглядати їх як перспективні для застосування у лікувальній практиці. На їх основі розроблені Аміксин (клас флуоренів), Циклоферон (клас акріданонів), Полудан та Полігурацил, Кагоцел, Рагосін, Саврац, Флараксин, Фітомакс та Фітор. Препарат Флараксин, що є ІНТЕРФЕРОНОГЕНом (ІФНГ), зупиняє поширення вірусів і маркує клітини з мутацією як сторонні, з якими організм сам починає боротися і блокувати їх поділ. Також Встановлено, що препарат Флараксин має інтерфероногенну активність, а також індукує в організмі утворення фактора некрозу пухлини. Практично багато індукторів ІФН є окремим проявом явища імунокорекції організму. У той самий час в повному обсязі імуномодулятори здатні індукувати ІФН. До імуномодулюючих препаратів слід віднести складні полімерні субстанції бактерій та грибів – ліпіди, полісахариди (глюкан, лектинан, мурамілдипептид, пірогенал, продігіозан та ін.). ПРЕПАРАТАМИ МАЙБУТНЬОГО мають бути АНТИВІРУСНІ ЗАСОБИ, що мають ІНТЕРФЕРОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ, такі як Флараксин та йому подібні препарати.*

Також зі звіту з вивчення імунологічних властивостей Флараксину відомо, що препарат впливає на показники функціонування різних ланок імунної системи ольних з онкологічною патологією свідчить, що системний імунодефіцит, зумовлений пухлинним процесом, піддається позитивній корекції. Відновлення за допомогою препарату Флараксин функціонування провідних механізмів імунного процесу супроводжується поліпшенням загального клінічного стану хворих, що призводить до зниження, а в ряді випадків і до виключення метастатичного процесу, зменшення розміру пухлини.

*Міжнародна науково-практична конференція. International Conference.

НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ І ЗАСТОСУВАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН.

NEW TECHNOLOGIES OF OBTAINING AND APPLICATION OF BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES

Тези доповідей. Abstracts Алушта, Крим, Україна 20-25 травня 2002 Alushta, Crimea, Ukraine May, 20-25, 2002 Видавництво КНЦ Сімферополь 2002

Так, Олександр Колосов міг цілком вилікувати початок вірусного поширення з повним зникненням клінічних проявів. Але якщо процес пішов далі і Вірус із ВО не оброблявся парами етилового спирту. Такі заражені потрапляють у госпіталь і ставлять прилад для гіпервентиляції легких. Тобто. насичують кожну заражену клітину з вірусом киснем, який стимулює поділ заражених клітин та поширення вірусу в них. Проходить 6 днів і пацієнт набуває широкого поширення вірусу з пневмонією.

Якби гіпервентиляція легень проводилася з парами 40% розчину спирту, ситуація змінилася б докорінно. Тобто. ВО були б зруйновані та застосовуючи інтерферони ІФН або інтерфероногени ІФНГ організм зараженого отримував підтримку інтерфероном або виробляв свій ІФН та Вірус був би блокований та видалений!

Схоже, мета не лікувати заражених, а добивати в лікарнях! Питання, хто дав таку команду лікарям, адже серед них є й розумні люди, у яких є заражені рідні?

Посилання на Звіт з вивчення інтерфероногенної активності препарату Флараксин

http://www.stccc-phoenix.com.ua/publications/rep-interf-act.html

Звіт з вивчення імуномодулюючих властивостей препарату Флараксин

http://www.stccc-phoenix.com.ua/publications/imunomodul-flaraxin-report.html

Ось що говорить КОМАРОВСЬКИЙ ЄВГЕН ОЛЕГОВИЧ

Інтерферон – наш природний захисний білок, його покликання – блокувати віруси. Автори дослідження показали, що у пацієнтів з тяжким COVID-19 вміст інтерферону альфа в крові та легень мінімальний. А близько 20% хворих у критичному стані зовсім не могли продукувати інтерферон.

Препарати інтерферону першого типу (інтерферонів альфа-2b) можуть запобігати ускладненням і чим раніше розпочати таку терапію, тим краще будуть результати. Взагалі зараз на заході великий інтерес до інтерферонів. Дослідження точаться і в Китаї, і у Франції, і в Канаді, і в багатьох інших країнах. Ось ще один цікавий факт: міжнародна команда дослідників у Торонто встановила, що інтерферон альфа-2b прискорює порятунок організму від вірусу, відновлення після перенесеного захворювання. Результати дослідження опубліковані в імунологічному журналі Frontiers in Immunology. Як ми знаємо, у пацієнтів із SARS-CoV-2 поки що немає гарантії від повторного зараження, у тому числі іншими респіраторними інфекціями. Інтерферонотерапія може скорочувати тривалість виділення вірусу, що допомагає прогнозувати захворювання. Введення екзогенного інтерферону дозволяє посилити імунологічну реакцію вродженого імунітету та посилити захисну реакцію організму на SARS-CoV-2.

ВРОДЖЕНИЙ ПРОТИВІРУСНИЙ ІМУНІТЕТ.

Завдяки існуванню вродженого противірусного імунітету клітини організму здатні протистояти інфікуванню будь-якими вірусами. Це відбувається насамперед у результаті первинного розпізнавання рецепторами вродженого імунітету вірусних патоген-асоційованих молекулярних структур або патернів, головними з яких є одноланцюгові та дволанцюгові вірусні РНК і ДНК, а також деякі вірусні білки. Віруси можуть проникати в клітини трьома шляхами: при зв'язуванні зі специфічними мембранними рецепторами після

інтерналізації комплексу, що сформувався в цитоплазму, і за допомогою фагоцитозу після взаємодії з неспецифічними лектиновими рецепторами або після формування імунного комплексу вірусу з передіснуючими антитілами з подальшою взаємодією з мембранними Fc рецепторами.

Робіть висновки Господа!


Адреса: Харків, вул. Різдвяна, 29-Б, 3 поверх, офіс 323 (у будівлі ХарківМетроПроект)

Сайт: www.stccc-phoenix.com.ua

Телефони: +380(67)571-77-64, +380(50)270-38-66